Menu
Your Cart

Γαλάζια χάρτινη διακοσμητική μπάλα

Γαλάζια χάρτινη διακοσμητική μπάλα
Γαλάζια χάρτινη διακοσμητική μπάλα
  • Απόθεμα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός: KB20-011
2.00€

Γαλάζια χάρτινη διακοσμητική μπάλα

Μόνο εσείς θα φορέσετε τα καλά σας; Απλοί, καθημερινοί χώροι περιμένουν να τους ντύσετε γιορτινά και με στυλάτες πινελιές να μεταφέρετε τους καλεσμένους σας σε ένα ανεπανάληπτο πάρτυ!

Τι είναι τα Honeycombs; Οι αγαπημένες μπάλες διακόσμησης που μοιάζουν με πολύχρωμους μετέωρους πλανήτες! Μεταφέρετε τους καλεσμένους σας σε γιορτινούς γαλαξίες και φτιάξτε ένα σκηνικό που θα εντυπωσιάσει ενήλικες και παιδιά.

Τολμήστε συνδυασμούς χρωμάτων ή ταιριάξτε τα με τις αντίστοιχες ροζέτες!

Υπεροχα για γάμο, βάφτιση, πάρτυ γενεθλίων και baby showers.

Μπορείτε να επισκεφτείτε και τη σελίδα μας στο Facebook για να πάρετε ιδέες ώστε να δημιουργήσετε ένα ονειρικό πάρτι που θα μείνει αξέχαστο σε όλους!

Έτοιμοι για πάρτι;

Το Μπουκέτο Μπαλόνια σας παρέχει μια μεγάλη ποικιλία σε θέματα δίνοντάς σας με αυτό το τρόπο την δυνατότητα να διοργανώσετε πάρτι για κάθε περίσταση, όπως baby shower, bachelor, πρώτα γενέθλια, πάρτι για αγόρια, πάρτι για κορίτσια, πάρτι για ενήλικες,κλπ. Έτσι μπορείτε να οργανώσετε ένα μοναδικό, αξέχαστο πάρτι που θα θυμούνται όλοι. Με απίστευτη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα αλλά και κορυφαία ποιότητα σε πιατάκια, ποτηράκια, πινιάτες, και πολλά ακόμα είδη για να διακοσμήσετε το τραπέζι και τον χώρο σας! Δώστε στο πάρτι σας τη διάθεση που επιθυμείτε και κλέψτε τις εντυπώσεις! Τι περιμένετε λοιπόν? Μπουκέτο Μπαλόνια και… Ας αρχίσει το Πάρτι!!

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!!!

Περιηγηθείτε στη σελίδα μας για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο χώρο και την περίσταση που θέλετε να ομορφύνετε. Μπείτε στο: http://eshop.mpouketoballoon.gr

Γαλάζια χάρτινη διακοσμητική μπάλα

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Cookie Notice
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πολιτική Απορρήτου