Menu
Your Cart

Μπαλόνι Paw Patrol Skye & Everest

Μπαλόνι Paw Patrol Skye & Everest
Μπαλόνι Paw Patrol Skye & Everest
Μπαλόνι Paw Patrol Skye & Everest
Μπαλόνι Paw Patrol Skye & Everest
Μπαλόνι Paw Patrol Skye & Everest
  • Απόθεμα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός: 534088
5.03€

Όλα τα μπαλόνια foil που έχουμε, έχουν ανεπίστρεπτη βαλβίδα που κάνει το φούσκωμα διασκέδαση.

Τι είναι αυτή η βαλβίδα και σε τι με εξυπηρετεί;

  1. Παίρνετε τα μπαλόνια που σας στέλνουμε και με ένα απλό καλαμάκι του καφέ το βάζετε μέσα στην βαλβίδα 15cm και φυσάτε μέχρι να φουσκώσει και να «τεζάρει» το μπαλόνι. Προσοχή! Μην φουσκώνετε τα μπαλόνια υπερβολικά γιατί μπορεί να σκάσουν
  2. Βγάζετε μετά το καλαμάκι και το μπαλόνι δεν ξεφουσκώνει (ο αέρας περνάει μόνο από τη μια μεριά -βαλβίδα ανεπίστρεπτη-). Το μπαλόνι θα μείνει έτσι φουσκωμένο για μήνες… και αν λίγο ξεφουσκώσει, βάζετε πάλι ένα καλαμάκι και φυσάτε μέχρι να γίνει σαν καινούργιο.

Αν θέλετε να πετάνε τα μπαλόνια μπορείτε με φιάλη της μιας χρήσεως ηλίου να τα κάνετε να πετάνε και  … αν ξεφουσκώσουν μετά από μέρες έχετε τη φιάλη ηλίου (που δεν παθαίνει τίποτα με τον καιρό) και συμπληρώνεται ήλιον όσες φορές θέλετε εύκολα και οικονομικά.

Φιάλες ήλιον θα βρείτε εδώ

Το Κατ'ευχήν-Μπουκέτο Μπαλόνια Πάτρας σας παρέχει μια μεγάλη ποικιλία σε θέματα δίνοντάς σας με αυτό το τρόπο την δυνατότητα να διοργανώσετε πάρτι για κάθε περίσταση, όπως baby shower, bachelor, πρώτα γενέθλια, πάρτι για αγόρια, πάρτι για κορίτσια, πάρτι για ενήλικες,κλπ. Έτσι μπορείτε να οργανώσετε ένα μοναδικό, αξέχαστο πάρτι που θα θυμούνται όλοι. Με απίστευτη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα αλλά και κορυφαία ποιότητα σε πιατάκια, ποτηράκια, μαχαιροπίρουνα, πινιάτες, καπελάκια και πολλά ακόμα είδη για να διακοσμήσετε το τραπέζι και τον χώρο σας! Δώστε στο πάρτι σας τη διάθεση που επιθυμείτε και κλέψτε τις εντυπώσεις! Τι περιμένετε λοιπόν? Μπουκέτο Μπαλόνια και… Ας αρχίσει το Πάρτι!!

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!!!

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Cookie Notice
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πολιτική Απορρήτου