Menu
Your Cart

Xάρτινα χωνάκια ζαχαρωτών ροζ της πούδρας Baby Shower (20 τεμ.)

Xάρτινα χωνάκια ζαχαρωτών ροζ της πούδρας Baby Shower (20 τεμ.)
Xάρτινα χωνάκια ζαχαρωτών ροζ της πούδρας Baby Shower (20 τεμ.)
  • Απόθεμα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός: 5531129
14.00€

Χωνάκια ζαχαρωτών ροζ Baby Shower (20 τεμ.)

Το Baby Shower ή αλλιώς Gender Reveal είναι το πάρτι που γίνεται για να εορτασθεί ο ερχομός ενός μωρού και να γίνει η αποκάλυψη του φύλου του. Ένα αγαπημένο έθιμο που ξεκίνησε απ’την Αμερική, αλλά δικαίως τείνει να εδραιωθεί και στη χώρα μας. Συνήθως παίρνουν μέρος μόνο γυναίκες, προσφέροντας τα πρώτα δώρα του μωρού.

Είτε το διοργανώνετε εσείς η ίδια, είτε κάποιο άμεσο συγγενικό πρόσωπο ( μητέρα, αδελφή ) , μια φίλη ή η κουμπάρα, έχουμε όλα αυτά που θα χρειαστείτε για να οργανώσετε το πάρτι σας με επιτυχία και χωρίς προβλήματα!

Το Baby Shower είναι μια υπέροχη ευκαιρία να εορτασθεί κάτι τόσο όμορφο, όπως είναι ο ερχομός ενός παιδιού. Ακόμη, η έγκυος μπορεί να μοιραστεί τις σκέψεις της και να νιώσει την φροντίδα των αγαπημένων της προσώπων. Το σημαντικότερο όμως είναι πως η μέλλουσα μητέρα έχει την ευκαιρία να δει φίλους και συγγενείς πριν από τη γέννα και να διασκεδάσει, πράγματα που αργότερα με τον ερχομό του παιδιού θα στερηθεί για κάποιο χρονικό διάστημα.

Το baby shower πρέπει να εκπέμπει γιορτινή διάθεση γι αυτό η εταιρία Μπουκέτο Μπαλόνια είναι δίπλα σας.

Μπορείτε να επισκεφτείτε και τη σελίδα μας στο Facebook για να πάρετε ιδέες ώστε να δημιουργήσετε ένα ονειρικό baby shower πάρτι που θα μείνει αξέχαστο σε όλους!

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!!!

Περιηγηθείτε στη σελίδα μας για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο χώρο και την περίσταση που θέλετε να ομορφύνετε. Μπείτε στο: http://eshop.mpouketoballoon.gr

Χωνάκια ζαχαρωτών ροζ Baby Shower (20 τεμ.)

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Cookie Notice
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πολιτική Απορρήτου